keskiviikko 3. elokuuta 2011

Väsyneenä uusille kymmenluvuille

Ke 3.8.11

Muutama päivä meni reissussa, ja väsy painanu miestä.
Tännää tein raksalla päivän kengänjäläkiä, josta aika nollat taulussa jäläkikasvun reeneihin Ouluhallille ja ite samalla jumpalle. Hiksa oli jo valamiiksi, silti juoksulämmöt + pyörittelyt + burgener.

- Tempaus 3*30kg, 3*40kg, 3*50kg, 1*60kg, 1*70kg, 1*80kg (FAIL), 1*80kg (PB)
- Mave 3*100kg, 3*150kg, 3*160kg, 3*170kg, 3*180kg

Metcon "Koija 28.7.":
5 kierrosta aikaa vastaan
- 5*50kg Raaka RV
- 5*50kg Etukyykky
- 5*50kg Työntöpunnerrus

Aika 6:15.

On se Ouluhallin nostolava jotain ihan muuta!
Tempaus lämmöksi ja ku nousi peruspainot nätisti niin PeeBeet tankoon, eka 80kg jäi kyykyssä vähän eteen. Uuestaan ronniecoleman-keskittyminen ja onnistunut nosto tuntu jäläkeenpäin helepolta (se pari sekuntia noston jäläkeen kultaa muistot TOIM HUOM).:)

Järetön muje päällä niin mave kuluki paremmin ku viimeksi, 180kg:n viimenen toisto tuli kyllä päällä ylös. Ja mavesarjoissaki helepottaa ku painot voi puottaa sumeilematta alas. En oo ennen kolomosia 180kg:lla teheny, mutta luulen että 200kg-ykköseen voi olla vielä karvan verran matkaa..

Metconi oliki sitte tuskaa, varsinki työntöpunnerrukset. Huomaa raskaspainometkonien vähhyyeen reeneissä. Käytännössä kiekat yksitellen, ja niitten välissä nusnus-happinojailu.

Mutta loppuun vielä hatunnosto Tikitalkille!
Monesti internetissä ja kylillä kysellään voimaohjelmien ja vinkkien perään miten saaha jerkkua. No se on simppeliä. Mun mielestä ohjelmalla/jaoilla ym. ei oo sen suurempaa merkitystä jos ei tee PITKÄJÄNTEISESTI TÖITÄ. Ja tuon työn merkityksen näkee Tikitalkin reenipäiväkirjasta ja tuloksista. Ollaan Tikitalkin kans harrastettu ja jauhettu viimesen n.27 vuojen aikana lähes kaikkia urheilulajeja mitä näillä leveysasteilla voi tehä. Kisattukki on junnuna vaikka missä, mutta menestys ollut toissijasta, kunnes aikuisiällä puhjettiin kukkaan.:) Eli, vaikka olis pitkäkin urheilutausta, tuloksia ei voima/crossfit-harjoittelussakaan silti saa ilmaiseksi, vaan sillä pitkäjänteisellä ja nöyrällä reenillä. Ei oo oikotietä onneen. MWE-Härkä ens vuonna Gameseihin!:)

4 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Ollaan vanahoja ukkoja, jotka yrittää todistaa, että ikä on vain numero:) No intohimoa pitää toteuttaa, vaikka se ois postimerkkien keräilyä...

Jätkän resurssit mavessa on yli kahen markan ja tempauksessaki heleposti +5-10kg. Ei taija raksaprojektin aikana kroppa olla optimaalisessa painonnostokunnossa:)

Koija kirjoitti...

Tais olla toi sun metconis "SuTi 8.7"? Onko MWE:n perusidea vaan, et hulluna töitä, ei se tulos muuten tuu?

Näätä kirjoitti...

No MWE:hän on paljon SYVEMPI käsite...:D
Tavan suomalaisista kodeista tulevia poijjanmulleja, joille ei oo suotu sen suurempia fyysisiä, älyllisiä tai taloudellisia lahajoja, niin ainoa tapa pärjätä oli (ja on) se nöyrä puurtaminen. On kyse sitte reenaamisesta, opiskeluista tai ihan mistä vaan. Iliman sitä Maikkulan työetiikkaa ei tuu tuloksia.:)

Näätä kirjoitti...

Nii ja ei oo roppa oikein optimaalisessa reenikunnossa tosiaankaan...:)