perjantai 2. joulukuuta 2011

Perjantaipainit

2.12.11

Taas semipaska viikko, mutta amatimiesten kans painiin nii joha helepotti.
The Northernmost, Mänitsö ja Jock The Cup painimassa.

Lämpöjen jäläkeen 4minsan kierrolla eka iliman lopetuksia, sitten fiksuilla lopetuksilla ja viimeset pari kiekkaa lähettiin pystystä. Otta aukes verille, naama palo punaseksi ja paikkoja kivistää, eli hyviä vääntöjä! Loppuun niskat, pari sarjaa askelkyykkykävelyä 2*24kg ja leukoja.

Voi voi...oispa vapari ollut sitä mitä se nyt on 15 vuotta sitten. Oon varma , että tämänpäivänen miehitys olis saanu tulosta aikaan. Nortin ja Mänitsön mieletön tekninen osaaminen niin pystyssä ku matossa sekä herrojen kokonaisvaltanen "silimä" ottelemiseen on jotain maagista. Ei turhia liikkeitä, ainoastaan kliinisen tarkkaa brutaaliuutta. Ja Jock, miehen friikinomainen atleettisuus ja kyky oppia, ei kumma että aikonaan on SM-mitaleja ropissu muussa lajissa. Lisäksi harvinaisen itepäisen kova pää. Entäs minä, ei lahajoja eikä taitoja mihinkään, mutta aina tykänny myllätä buahahaa.

No, aina on kivaa ja säälittävää jossitella.
Mänitsön sanoin:"managerointikaan ei ole tuottanut muuta kuin hukattuja lupauksia wannabefaittereiden valittua iisiest wei tutö common piipoleiksi".:D Mutta jossittelut sikseen ja nykypäivään, hienoa on, että nämä old-school pierut vääntää edelleen hikipisaroita säästämätta. Rakkauesta kamppailuun. Sed aliquam dolor et chips!

Ei kommentteja: