perjantai 9. maaliskuuta 2012

Fredagroll

Pe 9.3.12

Puuseppähierojan Perjantaipainit.
Ja kerranki satuttiin analyyttisen LohiJiin kans samoihin jumppiin.
Alakuun temppujumppa, jonka jäläkeen kevyitä paineja turtlesta ja selästä.

Katottiin yhenjalan alasvientejä ja puolustusta drillaten, helevetti että on meikälle vaikia.:( Pääsen jalakaan monesti kiinni, mutta semmonen piiskamainen "alaskippaus" tökkii. Ehkä ote löysää tai jotaki. Pittää työstää.
Loppuun 4min paineja pystystä, iha ok, Kiinteistövälittäjä pisti taputtaa catch-honsegakamilla.

Kova reeniviikko mulle, roppaa kivistää aika mukavasti. Mutta hommaa perspektiiviin, Tupoksen Couture vinkkas oikian kamppailijan reeneistä: Rami HIetaniemen kisojen jälkeinen reeniviikko. Ja tuosta hommaa jatketaan Idän leireieillä "karvakäsien kans. Kevyttä.

2 kommenttia:

LohiJii kirjoitti...

Mainiot painit. Vielä kun oma heikkous on ehdottomasti turha pehmeys, johon ei näätäeläimen kans nujutessa ole varaa. Tänään mentiin taas siltä osin askel eteenpäin, vaikka käkättimeen tulikin. Kestikö polovet hyvin shuuttailun?

Näätä kirjoitti...

Polovet on jo parempana kesään verrattuna, mutta edelleen on tiettyjä liikesuuntia ja asentoja mitä pitää välttää. Mielikuvitusta joutunu käyttään mm. raksalla.:)

Toiselle puolelle pystyy shuuttaan ihan OK, mutta en oo tyytyväinen tämänhetkiseen "shuuttidraiviin" (=miten jalat likkuu polovien kautta alasviennissä). Pitää duunata ja saaha taas lihasmuistia ja luottoa poloviin ku drillaa.

Viet vaa omaa peliä rauhassa eteenpäin. Sulta löytyy tosi hyvä beissi, etkä oo pehemiä. Tarkkuutta ja kovuutta tulee mattotuntien kautta. Syviin vesiin vaan sparraamalla hyvien jannujen kanssa ja just niiku teet, kehität heikkousalueita rohkiasti. :)