sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Verenkierrätys

Su 14.10.12

Viikonlopun touhuilujen päälle siivotussa ja uuen leiskan NA:tikassa:
- Tempaus tekniikkaa ala Koija 20-30-40kg
- Renkailla tissin kuntoutus
- Pikaluistelijakyykkyä hiukan

Vaikka hyvin raahallisesti ja kevyesti vetelinki ja Radio oli nätisti päällä, niin olihan oma kiva pikku Sunnuntai-hartaus setä-Rossin tyyliin:


I don’t care what you did last night. I don’t care about tonight’s game. I don’t care about the weather. I don’t care what’s happening in the world. I don’t care whose commenting on Facebook or Twitter. All that I’m worried about is my next set. My phone is off, the music is loud, and I’m oblivious to the world around me.
In between sets, I pace back and forth. I listen to violent and vulgar music. I might spit. I might yell. I might look and act like an animal. I don’t care. I’m alone and I’m focused. No one can distract me. That’s how I roll.
I’m fortunate that there isn’t a hidden camera in my garage gym. I’m also fortunate that the thoughts that run through my head while lifting are not broadcast to the rest of the world. It’s just me and my workout. I can deal with whatever I need to deal with after.


Linkki: Don't train distracted

Ja Demppa otti hienon voiton UFC153:ssa PÄÄPURISTUKSELLA.
_That's how OVP rolls._:)

3 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Mulla oli kans heti ensimmäisenä ajatuksena tuo win by Pääpuuristus kun katsoin tuon matsin. Homman hohdokkuutta lisäsi vielä kun luin jostakin artikkelista että kaverilta alkoi vuotamaan veri nenästä puristuksen voimasta:)...

Essi kirjoitti...

Joo sen tietää että kunnossa ois kunhan sais vaan tuon selän kuntoon :) Nyt alkaa näyttää jo lupaavalta.

Hyvin näyttää sujuvan sunki kuntoutus! Välillä tuntuu että onko mitään loukkaantumista ollukkaan kun noita sun treenejä kattelee :)

Näätä kirjoitti...

Demppa on kuunnellu meijän ohojeet eli puottanu sarjaa alemmas, unohtanu tuulimyllypystyn ja sensijaan vahavalla painilla ja zuuzitsupääpuristuksilla voittoon.

Go Essi Go!
Joo ei se kunto mihinkään häviä, lihasmuisti on ihimeellinen asia. Sulla on vielä zilijoona reeni- ja kisavuotta jälellä, joten maltilla vaan ja nauttii siitä mitä voi tehä.

Oma kuntoutus menny tosiaan ihan hyvin, aika kulunu nopeasti. Reenimäärät (paini) on nyt selkeästi nousseet, mutta tehot edelleen maltillisia kuntoutuksen ollessa kesken. Eikä oo tarkotuskaan kovin miestä tässä tulevaisuudessa rääkätä, ei houkuttele uus telakalla olo...:)