keskiviikko 13. helmikuuta 2013

KAUHIA TAUTI.

Ke 13.2.13

Viime Torstaina täräytti maailman lopun tautisankkeri puun takkaa. Perjantaina taistelin kaivokselta kottiin ja löin sikiöasentoon, mistä Maanantai-aamuna raavin itteni ylös. Vloppu ihan täyttä olemiseen keskittymistä. Röörit oli tukossa ja valu samaan aikaan, lihas+nivelkipuja, kuumetta jne...oli kyllä niiiiiin perse olo! Maanantai-Tiistai meni kans nollat taulussa, tännään ekoja elämänhalun merkkejä. Yleensä flunssan aikana polttelee, että "jokohan tuota pikkusen uskaltas jumpata", nyt ei käyny mielessäkkään.

Polovi huonona kun ei oo saanu viikkoon liikettä.:(
Tänään ku pää alako jo vähän toimimaan, niin reilu puolen tunnin heiluminen autotallissa, sitä-sun-tätä ja paikkojen aukomista, roppa ihan hukassa. Täytynee alottaa tuo jalan kuntoutus nyt lähes "nollista", sillä ei oikein tunnu luottoa tuohon koipeen. Voi toki jämäköityä&vetristyä jahka vaan saa liikettä. Nyt siis vielä kärsitään tauti kokonaan pois ja sitten lisää paskaa housuun.

3 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Taisi olla influenssa? Itellä on ollut juuri tuo jokohan sitä uskaltais tämän kaksi viikkoa.

Kumpi lie mukavampi 5 päivää kunnon tautia vai monta viikkoa semivitutusta. :D

Joonas kirjoitti...

Joko myö nähdään Näädän comeback aamurutisteluihin piakkoin?

Näätä kirjoitti...

Joo tais olla, muulla perheella yhtä lukuunottamatta sama tauti. Lujassa on..Tuo semivitutuski on perseestä, saapa nähä kauanko tätä kestää

Joonas: Heti tulossa matolle rollaan ku mies vähänkään rutistettavassa kunnossa...